Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, April 20, 2011

Pulangnya ayoh ke Rahmatullah

21/03/2011 (6.45 pg), ayoh (Bahat Udin B Mamat) ayah kpd mama telah kembali kpd Maha Pencipta. Pukul 6.30 pg, otw pegi kerja @ dlm tren Komuter Perlabuhan Klang – Batu Caves

Mesej Ikram: Salam nak bagitau nie td ayoh pengsan dlm bilik air, skang doctor cuba tuk selamatkan ayoh

Dalam hati aku ” Ya Allah selamatkan lah ayoh”. 15 minit kemudian….

Mesej ikram: Innalillahiwainnailaihirojiun… ayoh dah meninggal dunia.

Hati ini sangat pilu, kali terakhir bertemu arwah adalah pada bln 2 thn nie tu pun sekejap jer sbb bergegas nak balik semula ke Klang

Aku terus turun dr tren n patah blik ke Shah Alam, mesej my husband tp dia off handphone plak..tepat kul 7 pg bru dia on handphone.

Dalam hati kecil ini, “Mama tabahkanlah hatimu, anakmu ini akan segera pulang kpdmu”
Slps bagitau kpd semua adik beradik, semua berkumpul di Raub (rumah kakak ipar – Kak Zie). Kul 11 lbh bru gerak balik Kelantan.

X sempat nk tgk arwah ayoh dikebumikan, sbb mek nak ayoh dikebumikan selepas solat Zohor.

Semoga arwah ayoh ditempatkan dikalangan org2 yg beriman…semoga Allah mengampunkan segala dosa2 arwah..amin…
















No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...