Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, June 8, 2011

I-City 2011 - 03/06/2011

Buat kali ke-2 aku menjejakkan kakiku ini kt I-City...

Demi memenuhi keinginan abg fendy, Kak Zie, Kak Liza, Liana & Linda yang beria2 sgt nak tgk taman berlampu tu....aku & my hubby bawa la diaorg g sana.

Kena bayar RM10 tuk parking sahaja...mahalkan? Masa aku & my hubby pergi thn lepas parking baru jer RM2.

Family Abg Fendy
Dengan Akak Liza, Adik Linda & Adik Liana
Wow.....sangat happening
Bermandikan cahaya lampu yg bergemerlapan
Di bawah pohon ini...aku rindu kamu
Macam kt China Town jer....
Sukanyer dapat jumpa dgn Patrick


No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...