Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, July 21, 2011

Jangan sakitkan saya dan juga diri anda......

Kali nie nak cerita perihal gadis2, wanita yg suka sgt pakai high heel...  tak salah pun kan klu nak pakai kasut ker, sandal ker, selipar ker semua tu ikut keselesaan masing. setiap individu de citarasa yg tersendiri....kasut tumit tinggi jga memberi kesan penampilan diri seseorg wanita dan sememangnya pemakaian kasut tumit tinggi nie menampakkan seseorg itu anggun, cantik, bergaya, lebih yakin dan menarik...


Tetapi .......

Kena la ikut kesesuaian tmptnyer dik ooii.... klu la naik public transport tu...bukan ker kes naya klu jd mcm ni.......sakit taw klu jatuh


Tp yang paling malang klu dalam masa sesak2 dalam tren/bas tu de yg terpijak kaki dek high heel...mau tembus kaki tu wei....penah 2 kali kena dalam komuter....marah? mesti la marah sbb sakit tp bila pk semula nak marah......pagi2 ari lagi nak marah2 owg kan?.....nnt mood nak gi keje ilang...maafkan jer la owg tu, dia x sengaja pun

Kan lebih selesa klu pakai cenggini...



Pemakaian kasut tumit tinggi nie de kesan negatifnye:

1. Jejaskan peluang tuk dapatkan anak
2. Punca rambut cepat gugur
3. Menyebabkan leher, lutut, sendi , bahu & tulang belakang sakit
4. Pening kepala
5. Gangguan haid

6 comments:

  1. anggun pakai kasut tumit tinggi tambah lagi jika dipadankan ngan slack jalur2 ... ouh! tp make sure x kena jalan banyak, hokey!

    ReplyDelete
  2. acik - yup betul tu, mau lenguh sluruh bdn pastu kena g berurut..x mau x mau

    ReplyDelete
  3. kalau pakai kasut futsal pon selesa.. klu kena pijak tak la sakit sangat..hehe

    ReplyDelete
  4. Jejaskan peluang tuk dapat anak?? Ahhhh, x nak la pakai heels lagi. Huhuhu. Selamat tinggal kasut tumit tinggi ku.

    Sy ada tag awak kat sini.

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung-d.html

    ReplyDelete
  5. Pakai kasut tinggi-tinggi ini juga menyebabkan masalah tulang belakang... Pernah baca dulu.. Tapi detailnya dah tak ingat...

    ReplyDelete
  6. doc tak bagi pakai kasut tinggi sejak sakit belakang ne

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...