Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, July 29, 2011

Lewat gara-gara komuter

Di pagi Jumaat yg bahagia ini , saya sgt sakit hati

Gara-gara komuter la nie. Kan senang klu dr Setesen KL Central lg wat announcement yg tren dr Perlabuhan Klang - Batu Caves akan ditamatkan di Stesen Kuala Lumpur. Ini x, dh sampai kt stesen Kuala Lumpur baru la gatal nak wat announcement "ada masalah bekalan kuasa di stesen Bank Negara- Sungai Gadut.

Mujur la Stesen LRT Putra x jauh dr situ...amik tren dr stesen Putra Pasar Seni turun kat Masjid Jamek and then tukar naik Star pegi la Stesen Titiwangsa...

Sampai kat 08.10 AM...sudah tentu la warna merah kan....

Apapun alhamdulillah selamat sampai ke ofis...




5 comments:

  1. huu..sy qin pon lewat hari nie...teheheh

    ReplyDelete
  2. Bimbang kalau umum awal tak ada yg naik - rugi itulah dia buat. tak patut betul:(

    ReplyDelete
  3. Karukord Jagau's - bos sue bkn cam bos owg lain..skema taw

    Asyieq-iN Rkey - lewat jgk..sama la kita

    Kakzakie - tp wat naya kt penumpang jer..klu yg x biasa nak naik public transport lain kan parah tu..kena survive..oooouuwwhhhh

    Isteri Encek Bard - tren komuter tu klu x ujan pun benda tu wat perangai...apakan daya dh itu jer transport yg kena naik

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...