Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, July 22, 2011

Monday vs Friday

Pernah alami situasi begini sepanjang kehidupan kawan2 x? 

Permulaan ari isnin yg begitu malas......nak celik bijik mata pun payah.



Ari kedua : Selasa yang sangat muram dan suram. Ari nie mood keje dah de tp masih bermalas-malasan lagi



Ari ketiga : Rabu yang biasa-biasa ajer. Berkerja ngan tekun. Nnt jgn sampai de owg sound "mkn gaji buta"



Ari keempat : Khamis yang sungguh mendamaikan.



Ari Jumaat ari yg sungguh meriangkan sbb esok nyer sabtu...cuti lagi

6 comments:

  1. comey gile kucen tu..hehehe....sgt lah betoi..hhe

    ReplyDelete
  2. asyieq Rkey - suka kucing tp takut nak pegang sbb penah kena cakor

    ReplyDelete
  3. cute :)

    Cik POP ajak join segmen blogger 1 Malaysia

    Segmen Kami Blogger 1Malaysia

    ReplyDelete
  4. Dah follow sini balik dah... tq... kerana sudi follow Blog WuMing yang tak seberapa tuu

    ReplyDelete
  5. haha..tomel lol kucing tu pndai ke tekan2 mouse t mouse geget kang...

    tag name awok

    http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/07/thanks-utk-sesi-suai-kenalnot-badsedia.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...