Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, July 18, 2011

" Pencarian URL blogger paling unik"


URL saya bersempena dengan nama satu watak dlm drama jepun iaitu "Azumy Ryuu" yang dilakonkan oleh Dohmoto Tsuyoshi. Lini tu pulak adalah nama singkatan sya Suhazelini. So saya gabungkan jadi la "azumylini"


Dohmoto Tsuyoshi - Cute sgt2 kan..kan..kan?
Watak ini dimainkan dalam drama jepun berjudul  Ao No Jidai /Blue days / La periode bleue / Time of youth / The misfits (bykkan sgt maksud tajuk citer nie kan..kan..kan). Drama ini dimainkan dlm sekitar thn 1998.

Suka sgt kt watak lelaki nie sbb dia cool sgt2. Pastu bila tgk drama tu mesti penonton perasan yg lelaki ni suka masukkan tgn dia dlm kocek seluar. Nmpk dia cute sgt masa tu.

Tagged:

Puteri Rimba
asyahirasya

Nk join ker..sila ke belogchemad

12 comments:

  1. alamak kena tag arrr...heee nak kena buat ke ni..he..he..he...

    ReplyDelete
  2. hahahaha....tetiba jer leh layan benda2 gini tp best gak...leh kenal ngan blogger bru...

    ReplyDelete
  3. @Tentang Kita...thanks ye add lembugemok :)

    ReplyDelete
  4. salam balas kunjungan..gud lak on the contest..nmpak sgt minat cite jepun nih..:P

    ReplyDelete
  5. aduhh..minat korea upenye..
    gerenti layan boy over flower nie..haha

    pape pun,tq kerana join segmen che mad :)

    pememang akan diberitahu :)

    ReplyDelete
  6. Shida & Chenta musek - lini suka gak tgk citer korea n jepun cuma dh kawen nie x byk masa nk tgk citer2 tu

    ReplyDelete
  7. shida baru join contest che mad..jmput sggah..ha3..tq
    http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/pencarian-url-paling-unik.html

    ReplyDelete
  8. Yumida -won bin tersgt2 hensem, leh cair klu tgk dia senyum...
    Nina - minat sgt2 ngan citer jepun
    Shida - saya singgah nnt ek
    Akoo - tq 4 the wish

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...