Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, July 15, 2011

Segmen : Gadget Kesayanganku



nokia-6600i-slide-02
Nie la handphone yang saya guna sekarang


Malunyer nak tulis kat sini......

Lini guna HP Nokia 6610i slide (mcm gambar kt atas tu)
Dah pakai HP nie lebih kurang 2 thn lebih
HP nie adalah hadiah dr husband lini.....

nak follow, Klik tomey tomey
 

2 comments:

  1. baguslah husband dah bagi pakai hp, kalo husband tak bagi lagi susah...hehe

    ReplyDelete
  2. muz-nie HP yg ke 4, b4 this pakai 3310, pastu 2200, yg ke-3 x ingat, yg nie latest...teringin nak N9

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...