Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, July 4, 2011

Selepas pulang bercuti



Rasanyer semua org akan lalui situasi & perasaan yg sama dgn aku. Bila bercuti pjg dan smbg kerja semula mesti penyakit M.A.L.A.S pun datang la.

Bukannyer aper, rasa dh x seronok lg kerja di ofis nie. Bila wat sst bos mcm x appreciate apa yg aku wat padahal aku dh keja kt sini dah hampir 5 thn lebih.

X tau la kt mana silapnyer, nak kata aku x reti wat keje naper dr awal2 lg x bg notis suh aku berhenti keja jer. Dah wat keja yg dia bg tp mcm dia x puas hati jer, padahal dah buat mcm yg dia nak siap ikut SOP dah, dh ikut betul2 dah xde tinggal skit pun, still x puas hati gak.

Dah la keje kt sini lgsg xde benefit, makan gaji gitu jer la, bonus baru thn lps bagi tu pun mcm x ikhlas jer nak bg. Dh bg ungkit2 plak.

Macam dh malas betul nak keja kt ofis nie, hati nie betul2 dah tawar sgt2. Nak kena cri keja lain la plak......Nak berhenti keja gitu jer, kena pk lak..x leh pentingkan diri sendiri. Kesian kat hubby kena byr itu byr nie sorang2....

Kepala otak betul2 berserabut....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...