Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, August 17, 2011

Bersawang


Dah bersawang blog saya nie....

Last update rabu lepas tu. Ingatkan weekend boleh la nak update sana sini. Busy dgn kerja rumah yang tak habis2. Lepas tu dah penat lelapkan mata kejap. Petang nak sediakan juadah tuk berbuka.

Berserabut otak bila memikirkan raya dah hampir tiba. Rumah x bercat lagi. Langsir baru tak beli pun lagi. Tahun nie pertama kali beraya di rumah baru. Sebelum nie duk menyewa jer takde la excited mcm thn nie nak hias2 rumah. Tp pada hakikatnya saya nie bukan lah reti sangat nak hias2 rumah nie.

Tgklah mcm mana nnt......

4 comments:

  1. datang nengok persiapan umah baru...hehehe

    ReplyDelete
  2. ♥cikmOt♥ - tq sudi singgah..xde wat persiapan per pun lg, bru plan je :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...