Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, August 19, 2011

Kena siku

Assalamualaikum kawan2....

Hari nie dah masuk hari ke-19 kita berpuasa. Alhamdulillah......harap dapt melaksanakan ibadah berpuasa ini lebih baik dr tahun2 sebelumnya.

Cerita yg x best di pagi Jumaat yg mulia ini. Pg td naik komuter mcm biasa la ~ pg2 mmg x penah masuk coach wanita pun ~ de la sorang mamat cina nie berdiri di sebelah saya, dlm hati aku tingginyer mamat nie ~ tgh ngantukkan..so layan la mata..tutup mata tp bkn tido pun

dup.... ~ bunyi aper tu? mamat tu tersiku muka saya la plak ~ adei sakitnyer ~ merah muka mamat tu. Sepatutnyer muka saya yg merah sbb tahan sakit dan malu kan? Dia ingat saya nk marah dia la. Tak tahu la baper puluh perkataan "sorry" mamat tu lafazkan ~ Mujur gak dia cakap sorry klu x mahu angin satu badan nie


p/s: Jgn simpan marah di dlm hati kelak ia akan membakar diri



4 comments:

  1. aduss....sakit tu....tak nak raya ni maaf je la byk²

    ReplyDelete
  2. sakit tu kena siku ..hik2 tak sengaja lah tu .. sabar2

    ReplyDelete
  3. hahaha kesian...napa x siku die balik...

    jom join
    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/segmen-oshin-mimpi-yang-paling-best.html

    ReplyDelete
  4. fadz ada buat GA, jom la join :)

    http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/08/necklaces-bracelets-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...