Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, August 2, 2011

Puasa #2

Puasa #1

Mlm td mcm x larat nk update jer sbb masa berbuka semlm tetiba mcm xde selera nak makan. Hanya minum air tebu, pastu makan seketul kuih kole kacang  dan meratah ikan keli bakar sahaja....

Nape gitu ek? Saya pun x tau "Apa kena ngan saya nie?"

Ingatkan seblm tido ade la selera nak makan nasi...still sama gak....meratah ayam golek jer sambil tgk "Senjakala".....

Puasa #2


Dalam kul 10.30 pg td, gi market kt Sabak Bernam lepas tu terus gerak blik Meru~sampai Meru dalam pukul 12 lebih.

Petang nie dlm kul 3 nak pergi cari barang rumah skit~Pasar Ramadhan? Ari nie maybe x pergi kut nyer.

Alhamdulillah, mujur masa sahur de selera nak makan nasi...huhuhu klu tidak~berlaparlah aku ari nie

Menu tuk berbuka dah de ~ Ikan masak acar kuning, ayam goreng & sayur campur~simple jer kan....:-)

2 comments:

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...