Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, September 30, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang

Petang2 mcm nie mata cepat ngantuk la. So nak elakkan tertido saya g jalan2 ke umah Fara Liana terjumpa lak entry ttg "Anniversary Giveaway AzatieSayang"


"Sempena anniversary Atie & hubbynyer pada 9/9/2011 baru-baru nie, saya ingin mengucapkan tahniah. Semoga Atie dan suami bahagia bersama hingga ke akhir hayat. Semoga berjaya menjadi isteri yang solehah, ibu mithali buat anak2 yang sgt comel. Semoga Allah swt melindungi dan merahmati Atie sekeluarga."

Saper2 nak join sila klik banner tu laju2 yer


Syarat-syaratnya:

1.Mesti mempunyai Blog
2.Mempunyai alamat di MALAYSIA(yg dok luar negara kot2 nk join!)
3.Trpulang samada nk FOLLOW/TAK...(ikut suker la)
4.Sila buat 1 n3 yg ringkas ttg GA nie...buat la ucapan sikit sempena Anniversary atie & HB
5.Tinggalkn link n3 korang di bawah n3 ini SAHAJA.
6.Pemenang akan di pilih melalui cabutan/random....lom pasti lg!
7.Tarikh tutup 30/9..Kul 12 mlm.

2 comments:

  1. Salam.Terima kasih join GA & good luck.Penyertaan yg ditinggalkn kat box masih diterima:D
    Amin atas doanya.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...