Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, September 19, 2011

Bunyi yg membingitkan telinga



Dari masuk keje lg smpai skrg x terkira dah berapa puluh panggilan yg aku jawab.

Secara jujurnya, mmg penat sgt. Itu x kira lagi layan kerenah owg yg mcm2...xde budi bahasa, call tau nak marah2 jer, dah staff diaowg x buat keje nak maki2 kita lak. Apsal? nak kena lempang ker? Karang lempang smpai hidung berdarah baru taw...

Dah la isnin is boring day, ditambah lg dengan peel owg yg bukan2 nie wat sakit ati jer. Salah org kita lak yg kena maki..Aduyai


5 comments:

  1. hehehe...setuju dengan kenyataan Bro Ahmad

    ReplyDelete
  2. WuMing memang orang yang paling tak suka jawab telefon...


    Tapi tak pernah tak jawab...

    ReplyDelete
  3. Bro Ahmad ~ nak wat camner bro, keje multitasking, helpdesk pun saya wat

    Kancil 8349 ~ hehehhe......

    Sunah sakura ~ Tq..klu x sabar dh lama maki diaowg tu

    WuMing ~ nnt klu xjawab doctor2 & nurse2 bising lak, ckp nnt tuang keje

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...