Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Saturday, September 10, 2011

Makhluk kecil berwarna biru

Aktiviti hari nie.....

Dalam pukul 7.30 pg berjoging di Tasik Seksyen 7, Shah Alam ~ Dah lama betul x bersenam, lemak2 semakin bermaharajalela, dah semakin tepu, badan dah jd semakin berat tuk bergerak ~ Bersenam itu penting untuk kesihatan diri ~ Lepas bersenam pergi sarapan pagi di kedai berhampiran Masjid Shah Alam.

Dalam pukul 11.30 gerak ke Jusco Bukit Raja....dah lama benar tak tgk wayang ~ Kali nie movie pilihan kami adalah Smurf 3D ~ Nie 1st time pkai spek tuk tgk movie 3D ~ Gi tgk movie dgn en.husband dan 2 org adik ipar (Siti Raudzah & Mohd Ridwan)



10 comments:

  1. best ke?katun tu cute kan?sy tak berpeluang lagi..huhu

    ReplyDelete
  2. Brilliant Marjan ~ mmg best sgt2 mcm nak tgk lagi....kartun smurf tu mmg comey....

    ReplyDelete
  3. best ni.....suka²

    memori waktu kecik²

    ReplyDelete
  4. H.J ~ naper gelak? perli saya ek? saya mmg bukan jenis yg suka g tgk wayang..suka bersantai kt umah jer

    ReplyDelete
  5. wahh besss tak citer tu.. cam bess je.. nanti review la yerh

    ReplyDelete
  6. ok la 1st time pki spek 3D tu,ika lom pnh lg,spek utk rabun ada la hak3x :P



    terima kasih follow ika,ika follow akak blk :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...