Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, September 30, 2011

Nak komen macam mana nie......????

Dah banyak kali terjadi macam nie, tengah berkobar2 nak komen tetapi bila drag cursor kat bawah....kotak komen tu mcm nie lak.....

Ader saper yang boleh tolong bagitau saya x, naper kotak camni boleh wujud sebab boleh la saya bgtau kat pemilik blog yang susah saya nak drop komen....

18 comments:

  1. selalunyer jadik gini if comment x guna acc Google etc dalam erti kata lain x sign in thru blogspot....if uols dah sign in acc blog mcm biasa jd gini gak tak sure plak

    ReplyDelete
  2. bnde ni jadi biler kite tak sign in blog je :) better guna account yg kite ade..
    xkesah la google atau apa2 yg ade..:)
    klau nk die usha2 balik blog tinggal kn link blog dekat bawah...^_^

    simple thing..bagus entri bertanya ni....^_^

    ReplyDelete
  3. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ ~ mmg guna acc lini la, tp jd gini gak

    Musang ~ thanks sudi baca

    Panggil Aku Han ~ lini mmg guna acc lini...tu yg paham tu naper jd cenggini...ayoyo..

    ReplyDelete
  4. biasa kotak* tu muncul bila kita belum sign in ke blogspot lagi.. if muncul jugak choose yg "Google account" then post comment mcm biasa.. ^^
    hepi blogging...

    ReplyDelete
  5. salam.Trjadi box cam kat atas sbb awak lom 'sign in'...awak select profile dulu kat Google Account..pastu blh la komen dgn lajunya...:D

    ReplyDelete
  6. i follow u..follow me back k..=)
    www.aleeya88.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. selalunya jadi macam ni bila tak sign in lagi..pilih je google account...lepas tu komen je macam biasa...:D

    ReplyDelete
  8. ye la. kena sign in, baru secara auto akan kuar profile awak. tak perlu pilih dah.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  9. akak klik google account tu, then dia akan suh akak sign in nanti..terus publish komen akak... :)

    ReplyDelete
  10. jawapan semua ada..Kancil setuju dengan mereka...

    ReplyDelete
  11. ada gak sekali dua..terus tak komen je..ehehe

    ReplyDelete
  12. saya pun pernah alami macam ni. kadang tu malas dah nak komen. sob

    rasa ye, blogger patut enable kan name/ url punya bahagian sebab kalau jadi macam tu, kita still dapat tgl kan komen gak~

    ReplyDelete
  13. sll gak terjumpe gini...sian kt diri kita kn..dgn semangat membara nk mengomen..pastu terjumpa lak kes sebegini...

    ReplyDelete
  14. terima kasih pd kwn2 yg sudi sumbangkan idea dan beri pendapt, linniey hargai sgt2....

    ReplyDelete
  15. sama la sy...kdg tu da semangat waja nak drob komen...sudahnye tgk jd kotak mcmtu trus jd mls nk komen...sory la ek kwn2 blog...hehehe...

    ReplyDelete
  16. I love to come back to azumylini.blogspot.com
    [url=http://topmusclesupplements.org]legal steroids[/url]

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...