Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, September 6, 2011

Raya 2011 yang tersangat simple


Entah di mana silapnya, Hari Raya tahun nie begitu hambar sekali. Tiada kemeriahan mcm tahun2 sebelum nie.

Takde mood nak beli baju raya (hanya beli blouse warna kuning diraja jer).

Takde mood nak cat umah ( umah still cat warna kuning ijau tu)

Takde mood nak wat kain langsir baru (beli yang dah siap jer kat Giant harga RM78.00)

Takde mood nak wat kuih raya (beli jer kt kedai)

Takde mood nak beraya ( hanya jalan umah sanak saudara terdekat jer)

Naper semua nie berlaku pada aku.......?

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...