Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, September 27, 2011

Samsung M2 series external hard disk with USB 3.0 500GB Beige

 
Ni citer ptg semlm. Lepas solat maghrib encek husband cakap dia ada beli something tuk saya. X sangka gak dia masih ingat.

Benda nie saya nak dari tahun lepas lagi. Nak beli sendiri x reti la. Lagipun x tau harga sebenarnya baper. Nak kena survey dulu kan? Klu ikutkan saya, klu dah jumpa mmg pakai beli jer. Tp encek husband bagus sgt2 walaupun saya ckp dah lama tp dia still ingat.

Saya tanya baper harga? Tp encek husband berkata "jangan tanya harga.".....ok...ok.....  Apa pun terima kasih Encek Khairul Azman b Mohd Halmi merangkap suamiku yang tercinta. Terima kasih byk2 sbb belikan ini utk sayang...eecceehhh ngada2 lak.

p/s: to encek husband ~ ujung thun nie jgn lupa ek belikan sayang Nokia N9 tu, tangan nie dh gatal2 nak pegang HP tu (sajer ngada2 padahal boleh jer beli sendiri. Klu owg belikan lain skit, rasa syg menyayangi benda tu lain...hahahaha)

6 comments:

  1. salam kenal..dah follow awak.

    wah..samsung M2 external hard disk. teringin gak nak beli external hard disk tapi bajet cukup2 je. so, kena postponed dulu. lagipun tak brape penting sangat. cuma kehendak nafsu je. hehehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. Syok dapat Husband macam nii...Tahniah..

    ReplyDelete
  3. NasZ ~ wajib beli benda nie sbb nnt Pc ofis kong lak sbb byk sgt benda2 personal sya kt dlm tu...so dh dpt exterbal hard disk nie leh la clearkan folder2 yg menyemak tu

    WuMing ~ tq. jarang dia nak wat suprise. hahahaha...hepi..hepi

    ReplyDelete
  4. sy beli d3100 tu rm1800..
    termasuk beg ngan cover lens n UV skali..

    ReplyDelete
  5. waaaahhhhh.....jeles cik ngah tau....nak kawin jugekkkkkk...ha..ha..ha...

    ReplyDelete
  6. puteri rimba ~ cepat2 nikah ngan Mr D..jgn duk tunggu lama..bg hint kt dia

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...