Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, September 22, 2011

saya nak buat kek untuk merahitujambu

Saya tak pernah pun wat doodle, ini adalah percubaan saya yg pertama. Macam best jerkan wat kek,  saya tak reti wat kek so saya lukiskan jer la....

Klu de saper2 nak wat kek doodle tuk merahitujambu, klik sini merahitujambu


Ucapan untuk merahitujambu : ~
  • Semoga panjang umur
  • Semoga murah rezeki
  • Semoga bahagia dunia dan di akhirat
  • Semoga success selalu
  • Semoga bertemu dgn jodoh dikalangan lelaki yg baik2
  • Semoga menjadi wanita solehah, ibu mithali

Tag :~

Eka
hidayah

17 comments:

  1. WuMing ~ yg nie lini lukis atas word.com dulu....pastu print scrn n paste kat paint....

    ReplyDelete
  2. software ke apa tu??comel laa..sangat kreatif..awk dh tunjukan bakat terpendam awk...

    ReplyDelete
  3. comel.. tapi tak reti nak buat..nanti akak buat ek

    ReplyDelete
  4. dOodle ni comel..siyes,sy xpndai..nk wt pakai hape ye

    ReplyDelete
  5. kawaii
    tertiba teringin nak mkn cake plak
    dah lama DIET cake ni ngeee

    ReplyDelete
  6. Cantik, rajin dan kreatif itulah hasilnya...

    ReplyDelete
  7. comei... nak try joint la...
    *saya tak kreatif -__-

    ReplyDelete
  8. merahitujambu ~ tq. silap2 bukan word.com tetapi word document...camner salah taip nie..

    BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ tq kak. cuba2 jer

    Niena Pengembara Ilahi ~ tq. lini buat guna word document, guna "autoshapes" yg dah sedia ader n cari gambar buah kat google

    Afikah Aziz ~ tq. cer cuba, mesti boleh, sbb lini pun main2 jer masa buat tu

    ☆*♥L@dy @yU♥*☆ ~ lini suka mkn kek tp nak wat memang x reti lor

    Kakzakie ~ tq kak, lini cuba jaya

    anisyafrina ~ tq. cuba yer, dlm diri kita de seni tp kita jer yg x tahu. lini pun xde bakat tp nk jgk wat

    ♥SyilaSyira♥ ~ tq. yup mmg betul. x senang nak wat.tp klu sape2 dh pro kejap jer tu

    ReplyDelete
  9. Setakat kreati saja tak boleh ni... kena rajin jugak

    ReplyDelete
  10. WuMing ~ mmmg kena rajin skit la...amik sedikit masa tuk siapkan wlpn biasa2 jer. nk try wat doodle org lak.., rie tu wat tp fail trus stop

    ReplyDelete
  11. attaicha ~ lini lukis di word document dulu, guna autoshapes yg de kt word tu...pastu adjust2 ikut suka la...gmbr strawberry tu amik dr en google....yg bentuk cam awan tu amik kat cliparts...

    ReplyDelete
  12. アヌム ちゃん ~ percubaan pertama..hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...