Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, September 29, 2011

Saya nak join Bloglist Panggil Aku Han



Klu berminat nak join, sila klik kt banner di atas nie

Blog panggil aku Han nie baru jer lagi bulan 7 April 2011 mcm tertulis kt header blog nie la. Tp amat mengagumkan bila blogger nie mempunyai 957 follower. Hebatkan dia....

Suka kan background blog nie yg simple de corak2 batik warna coklat cair...sweet sgt...

Hopefully pemilik blog nie akan menjadi salah satu blogger yg terfemes d Malaysia

9 comments:

  1. tarikh buat blog lebih kurang jerk tapi dia dah hampir 1000 follower...hebatlah dia ni...huhu.

    ReplyDelete
  2. lieynanilaz - tu la pasal terkejut tgk followwer dia, lini pun lebih kurang starting cam dia gak

    NM02 ~ sama2 kasih

    ReplyDelete
  3. alamak dh kembang tak boleh kempis balik ni...huhu..
    blog han biase2 je...:)
    ape2 pn thanks sudi join..weee ^_^

    ReplyDelete
  4. wah..kena promote blog Panggil Aku Han...memang kagum dengan mereka...nak mencontohi merekalah

    ReplyDelete
  5. wah..memang dasat blog ni.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  6. salam,

    kancil ada tag blog ini untuk menyertai satu segmen....kalau sudi jomlah ikut.

    http://lightshadow88.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-lighta-shadowee.html

    ReplyDelete
  7. Panggil aku han ~ saya puji seikhlas hati

    Kancil 8349 ~ blog kancil pun hebat jgk. Ada tag tuk saya ek..nnt saya join, btw thanks kancil....

    Musang ~ ada kala rajin BW, suka tgk blog rakan2

    NasZ ~ nnt lini g blog awak yea

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...