Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, September 23, 2011

SEGMEN JOM KENAL BLOGGER MALAYSIA




Tadi jalan2 kat blog kancil8349, blogger nie rajin juga singgah ke blog lini and drop komen. Masa jalan2 kt blog tu de nmpk entry kt bawah nie. Terasa cam nak join jer...Saper2 nak join sila klik dewisyifaindehouse


Tarikh tutup : 8 Oktober 2011

12 comments:

  1. dah lama tak join contest blog..sekarang selalu join contest magzine..

    ReplyDelete
  2. BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ meh la join, kita memeriahkan suasana

    Marina ~ ok

    ReplyDelete
  3. thank for sharing this. nanti rojak pertimbangkan ok?

    ReplyDelete
  4. rajin join ek
    ai bab2 ni angin rajin x smpi lagik ngeeee

    ReplyDelete
  5. trma kasih sudi join segmen ni..nantikan list dan mula kan perkenalan anda 9 oktober nnt:D

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama...wah...nama blog Kancil disebut lagi..terima kasih...

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama..jom datang blog sy

    ReplyDelete
  8. pinn~ pinnn~ dtg terjah cnie dari segmen Jom Kenal Blogger Mesia.ehee
    Salam kenal.wink.wink^.-

    Jemput singgah yer,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenal-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...