Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, September 30, 2011

"SEGMEN SIMPLE : NAK JOIN BLOGLIST NASZ BULAN OKTOBER 2011".

Sebab saya nak join bloglist mohdnaser nie sebabnyer cuba tgk kat header dia tu....."aku hanya seorang lelaku biasa yang hidup di muka bumi ini"...

Kerana ayat tu saya berani nak jadi bloglist mohdnaser sebab kalau luar biasa tu cam takut jer....karang tetiba bertukar jadi alien ker...bertukar jadi vampire ker ...... naya kan...

Semoga mohdnaser berjaya hendaknyer. Semoga mohdnaser sentiasa dilindungi dan dirahmati oleh Allah swt

Saper2 nak join bloglist nie sila klik kat banner tu ek.



Syarat-syaratnya:
1. Buat satu entry dengan Copy dan Paste Gambar header di atas serta linkkan ke post ini.

2. Salin Tajuk ni, "SEGMEN SIMPLE : NAK JOIN BLOGLIST NASZ BULAN OKTOBER 2011".

3. Beritahu sebab korang nak join Bloglist saya.

4. Pastekan link korang kat ruangan komen di bawah.

Simple je kan? Dijemput semua join ye? Saya buka kejap je. Siapa cepat, dia dapat. Hehehe.

Tarikh Tutup : 30hb September 2011 (Pukul 11.59 malam).

5 comments:

  1. terima kasih sudi join segmen simple bloglist oktober 2011 saya.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. selamat berkenalan
    http://nurhamizahraihan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. PCL ~ gud luck utk Pak cik Lie jgk

    NasZ ~ sama2 kasih. hari2 saya singgah

    miss osixnine ~ nnt dtg lagi yer

    Myza Raihan ~ salam perkenalan dr linniey

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...