Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, September 29, 2011

SEGMENT JUST GOOGLE IT - AZURIN RAMLI



Klu berminat nak join, sila klik kat banner tu

Syarat-syarat:

1. Mesti la kena follow blog http://belogjurn.blogspot.com
2.Copy banner kt atas tu and link kat entry empunya segment
3. Buat entry bertajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT - AZURIN RAMLI
4. Masukkan SYARAT sekali dalam entry korang yea
5. Jangan lupa hantar link entry korang kat komen box empunya segment
6. Jawab soalan2 kat bawah tu


Soalan 1 : Nick Name




Soalan 2 : Age



 



Soalan 3 : Hobby (s)




Soalan 4 : I want to be?



Soalan 5 : I love to eat?




Soalan 6 : I wish I can?


7 comments:

  1. i want to be a..

    Supergirl. hebat. haha..

    mchicken tu nmpak sedap... sllrrpp..


    http://miacuteker.blogspot.com/2011/09/segment-just-google-it-azurin-ramli.html

    ReplyDelete
  2. mia kaftiya ~ yup bila nak wat keje umah xde la penat sgt kan ader super...ari2 lalu depan Mc D..hahahha

    ReplyDelete
  3. hehe,cun lah.sy nak jadi superlawyer.awk jadi supergirl. :P

    nnti update pasal perkembangan segment nie k.
    btw,thanks join :D

    ReplyDelete
  4. wish u alwayss success in ur life..!!>.:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...