Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, October 7, 2011

Ahli kumpulan RL Kecik ambil dadah?

Seorang pelawak berkumpulan yang pernah menjuarai program Raja Lawak ditahan polis kerana disyaki terbabit dalam penyalahgunaan dadah selepas ditemui merayau tanpa tujuan di pekan Tuaran baru-baru ini.

Dalam kejadian kira-kira jam 10 malam itu, artis berusia lingkungan 20-an terbabit dilihat berjalan seorang diri di kaki lima bangunan dalam keadaan mencurigakan, menyebabkan dia ditahan anggota Polis Tuaran.

 
Selepas ditahan pelawak itu dibawa ke IPD Tuaran untuk siasatan lanjut dan sumber mengesahkan ujian air kencing terhadap artis yang masih aktif berlawak itu didapati positif mengambil dadah.

Berikutan itu, artis terbabit yang masih bujang ditahan reman selama empat hari di IPD Tuaran bagi membantu siasatan. Sabit kesalahan, dia boleh dihadapkan ke mahkamah mengikut Akta Dadah Berbahaya (ADB) 1952.
p/s :~  RL Kecik jerk ler yg berasal dari Tuaran. Apa2 pun kita tgk jer la nnt betul ker x betul berita nie yer....

11 comments:

  1. ada kemungkinannya tu..dorg mmg asal sabah..yg kurus tu kot ek..klu dlm tv pon melawak merapu-rapu jer..terjejas imej..

    ReplyDelete
  2. yelah tu kut...raja lawak, raja lalok...macam2..tak seme artis leh dijadikan ikon kan...

    ReplyDelete
  3. Qaseh dalia adelia ~ nie salah satu kumpulan Raja Lawak. Pemennag Raja Lawak musim ke -4...

    ♥cikmOt♥ ~ artis mmg x sesuai tuk dijadikan ikon

    ReplyDelete
  4. tak tau lagi. so, kita tunggu yang official sape orang tu dl ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  5. teroknya....apalah dorang ini.


    upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. iya ke?? kat paper cakap juara RL berkumpulan je kan... :p

    Mana tau ada yg lain berjalan2 ke sana masa tue??

    ReplyDelete
  7. teruklah kalau artis dah terlibat dengan dadah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...