Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, October 14, 2011

' Contest DANIEL ADIE : SISPA '

Blog DANIEL ADIE menganjurkan sebuah contest.

Korang dikehendaki mengemukakan 2 gambar yang sedang dalam keadaan  Senyuman Ikhlas dan sekeping lagi dalam keadaan Senyuman Palsu dan kedua-dua gambar perlulah diletakkan secara bersebelahan.

Mesti beritahu gambar yang menunjukkan senyuman yang ikhlas, dan yang mana gambar menunjukkan senyuman palsu.

Korang bebas menggunakan kreativiti sendiri untuk mengambil gambar

Disamping itu, korang dikehendaki untuk melengkapkan slogan ini..


'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila......................'
(Tidak melebihi 25 patah perkataan)




Terms and Conditions:
1: Post an entry dengan tajuk :
' Contest DANIEL ADIE : SISPA '
2: Copy la banner kat atas nie n put it on top or your entry. 
3: Tag at least 2 bloggers 
4: Leave ur entry link kat bahagian comment entry ini.
5: My followers? Tak kesah la...kalo sudi, follow la my blog ya...tiada paksaan..tapi, disarankan untuk follow sebab any updates, korang boleh tahu la.. 
6: Contest bermula dari 10.10.2011 dan berakhir pada 30.10.2011. 
  
  

Sebelah kiri : Yang nie senyuman palsu mcm sebab kena paksa senyum.             
Sebelah kanan : Yang tu baru betul2 senyum ikhlas sbb nmpk gigi tu.....mata pun bersinar2     



Slogannyer plak:      
         
'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila kena paksa senyum sebab sebelum tu tengah gaduh2 manja...x boleh nak masam mencuka nanti orang tahulah yang kita nie sedang marah-marah sayang .  

Tag:

12 comments:

  1. Dear Azumy Lili..

    Thanx so much sebab sudi join contest Adie nie..

    Appreciate it..

    All the best ya..

    ReplyDelete
  2. senyum palsu memang senang kita nak nampak sebenarnya sebab keikhlasan kita bersenyum tu memang jelas tak nampak.. haha

    ReplyDelete
  3. senyum palsu memang senang kita nak nampak sebenarnya sebab keikhlasan kita bersenyum tu memang jelas tak nampak.. haha

    ReplyDelete
  4. kadang2 kena gak senyum pelesu ni... nak ambil hatiiii..

    ReplyDelete
  5. er, setiap orang macam2 jenis senyum kan..ade nmpak gg, ade tak...


    n...

    baru sy perasan, sy jnis snyum same je tak nmpak gg tiap kali amek gmbar..hihihi...

    ReplyDelete
  6. .the result may reveal soon, best of luck.

    ^______^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...