Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, October 20, 2011

Doodle ~ Cubaan Pertama

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Entry kali nie pasal doodle plak. Asyik duk tgk doole org jer kan. Ini adalah hasil tangan saya sendiri baru kejap tadi buat guna excel. 

Tak de keje ker hari nie? Ouuwwhhh....hari nie  tak berapa nak sibuk sgt sebab esok dah start cuti sebab...nak tahu sebabnya? Adik ipar akan bernikah ari sabtu nie....hahhaha 

Before blog nie bersawang wat seketika...saya nak menceriakan blog saya dengan doodle yang tak berapa nak lawa a.ka. cute nie

Segan nak tunjuk doodle nie tapi post kan jer la ek....ader saper yang nak kritik?

11 comments:

  1. comel jerk..takpe pelan2 nanti mahirlah..kira tererlah walau guna excel jerk...:)

    ReplyDelete
  2. lieynanilaz ~ tq. tgh membodek husband tuk belikan software photoshop...:-)

    ReplyDelete
  3. purple tu...saye suka kaler purple ^_^ kreatif la ^_^

    ReplyDelete
  4. .:: Mrs Z ::. ~ ye ker...minat purple rupanyer...

    ReplyDelete
  5. buat ngan excel?...cam ne ek..bleh ajar?..ngan photoshop or photoscape tau la..tapi tak mahir...

    ReplyDelete
  6. comey laaa sape kate xcomel....hehe ^_^

    ReplyDelete
  7. shaFazie ~ malu la nk bg doodle 1 kat sha...

    aimie amalina ~ tq dik

    puteri rimba ~ a'ah wat ngan excel tu pun blaja dr member blog gak....nnt lini cr saper dia ek pastu lini bg link kat puteri

    Cik Zaza ~ terima kasih...suka betul bila de yg puji..:-)

    ReplyDelete
  8. guna excel. pandainyer..
    nak belajar buat doodle jugak tapi tak berkesempatan la.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...