Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, October 13, 2011

Femag ~ Majalah Online Pertama

Merupakan majalah online pertama untuk wanita dan remaja. Ini adalah hadiah buat mereka yang suka membaca. Semuanya di hujung jari sahaja...

Layari laman web: http://www.wuuhuuonline.com/


1. Pilih Majalah yang ingin di baca

 



2. Pilih [Read High Res] atau [Read Low Res]





















3. Sudah boleh dibaca........mudah kan

8 comments:

  1. semuanya dah online sekarang.. :) senang sangat
    jawab exam pun online je nanti.. haha

    ReplyDelete
  2. skg kan dunia dihujung jari,dgn tangan yang ada cuma benda leh tahu..kan3???

    follow sni..

    ReplyDelete
  3. baru eh? tak prnah tau pun.. hek3, ke mas yg ketinggalan zaman :D

    ReplyDelete
  4. aww thanks for the info=) sy mg suka bc magazine especially berkenaan health, beauty, fashion, everything berkaitan wanita =)

    ReplyDelete
  5. canggih kn...tp x kena langgan dulu ker...ker leh buka gitu jer..

    ReplyDelete
  6. Nafisah Ruslan ~ skang xzamn dh canggih...

    Woofer Storm ~ yup, semua di ujung jari, cuma nak x nak jer

    fiQ'ra ~ lini bru jer tau sbb tu nak kongsi ngan rakan2...

    Mya ~ ur welcome...selamat membaca

    Yumida ~ klik jer dekat majalan nak tgk tu pastu pilih [read Hig res 0r Read Low res] pastu dh leh baca mcm biasa...x yah langgan pun

    ReplyDelete
  7. SoLy SoLicious ~ iye sgt menarik, nak beli takut x terbaca kan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...