Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, October 11, 2011

Giveaway: FM Macam-macam Ada

Masa wat BW kt blog nie http://jaajahatga.blogspot.com  tetiba jer ternmpk de GA bru situ. Tangan nie cam gatal2 jer nak post kan entry tuk GA nie.

Saper2 nak join sila klik kat banner tu yer


Cara-cara:
  • Buat satu entry ringkas bertajuk 'Giveaway: FM Macam-macam Ada'
  • Lekat banner di atas dalam entry tersebut dan link kan ke entry ini.
  • Tinggalkan link entry anda di kotak komen di bawah sebagai tanda anda sudah join.

Tarikh tutup:31.10.11

5 comments:

  1. syoknyer if menang FM
    owh ai x keja just my darl :))

    ReplyDelete
  2. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ ~ klu menenang tu 1 bonus. inagtkan mam kerja kt sana..syoknyer dpt merantau kt sana

    Afikah Aziz ~ tq

    Kakzakie ~ amin....betul tu...ader rezeki dpt la :-)

    ReplyDelete
  3. as salam,
    thanks sudi join :)
    nanti sy masukkan link dlm komen k.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...