Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, October 27, 2011

Merajuk sampai cenggini

Ini lah akibatnyer kalau ditinggalkan terus merajuk....

Lepas nie klu cuti pun still kena buka blog gak...

Nampak gayanyer kena bodek en hubby belikan laptop dgn kadar yg segera la nie...

PC kt umah tu mcm idup segan mati x mahu jer
Moral of story : rajin2 lah update blog...jgn duk tinggal lama2 sgt bila merajuk gini lah jdnyer....baru nak idup dah mati semula

15 comments:

  1. hehe takpe kak, kitaorg ttp sudi membaca wlupn jrng mengupdate. hehe

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...xpe skejap je tu pas ni bila dah update kencang lar semula trafik :)

    ReplyDelete
  3. Mrs Z ~ a'ah nie yg nuffnang tu..leh check traffic sekali kt situ

    Nafisah Ruslan ~ huhuhu..sedihnyer

    Miss Eyda ~ terima kasih dik...terus de semangat

    Lina ~ salam perkenalan dr lini. insyaallah hrap2 makin kencang

    ReplyDelete
  4. xpe... nanti kalau aktif balik naik balik.. :p

    ReplyDelete
  5. ataicha ~ tq abg hatta...6 ari x update...hahaha

    ReplyDelete
  6. wow turun byk akak..tp blog syieda lg teruk..hahaha

    ReplyDelete
  7. singgah sini ye,tq sudi follow saya..saya dah follow kamu juga..tak pe lps ni,beli lptop baru ye..

    ReplyDelete
  8. Syieda_Joy ~ yup..turun mendadak sgt..dah la mmg x byk...

    cinnamon.com ~ hehehe x tau la laptop tu bila nak di beli

    ReplyDelete
  9. tak sanggup kayrul nak tengok kat nuffnang nie bila lama tak update.....terus mood down giler bila tengok jadi macam nie...

    sekarang kalau malas pun, tetap akan update satu entry je satu hari...

    ReplyDelete
  10. kayrul-shah ~ don't give up. sama2 lah kita erusaha utk blog kita

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...