Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, October 6, 2011

Mila's Chocolate Giveaway 2011

Saya nak menang Coklat!!!



Syarat-syaratnya senang sahaja:

 

1) Jadi follower di Mila's Chocolate

2) Buat entry mengenai giveaway ini dengan tajuk Mila's Chocolate Giveaway 2011 dan jangan lupa masukkan logo giveaway. Tak perlu tulis panjang-panjang. Cuma tulis

Saya nak menang Coklat!!!

3) Copy logo giveaway  di sidebar blog anda dan link balik ke blog saya.
4) Tinggalkan komen di sini berserta link entry dan e-mel.

5) Bagi yang tiada blog,tak perlu risau yer..Just jadi follower dan tinggalkan komen anda di bawah entry ini beserta emel.

6) Tarikh tutup giveaway pada 15 Oktober 2011.

7) Pemenang akan dipilih melalui undian.
 

p/s ~ Kepada rakan2 yang nak join sila klik kat banner kt atas tu yer..

6 comments:

  1. salam kenal..menarik betul coklat tue..good luck ye

    ReplyDelete
  2. kayrul-shah ~ saya suka coklat...tq sudi singgah

    ReplyDelete
  3. macam sedap je coklat tu...tapi kancil ndak boleh makan banyak...buat pening kepala

    ReplyDelete
  4. Kancil 8349 ~ sygnyer kancil x leh mkn coklat byk

    budak penjara ~ xtau dapat baper, nnt kena chect ngan tuan punya segmen

    Niena Pengembara Ilahi ~ tq niena

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...