Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, October 10, 2011

Sakit mental: Anjing dicampak ke laut

Sejak akhir-akhir nie, ramai betul orang yg nmpk cam sihat tapi rupa-rupanyer de masalah mental. Masalah mental nie adalah penyakit yang sukar dikesan melalui pandangan mata kasar sbb kebykkan pesakit ini kadang kala berkelakuan normal...bila nak tau penyakit mental nie dtg?

Nak tahu lebih lanjut, tgk gmbr kt bwh nie:

Gambar ini ditangkap ketika empat orang gadis bersuka ria di mana salah seorang ahli telah menghumban seekor anak anjing ke tengah laut sambil video direkod oleh seorang lagi. Nasib anjing ini baik apabila ia diselamatkan orang ramai dan di bawa pulang oleh tuan barunya. Awww.




Sumber: http://mediamalaya.com/

5 comments:

  1. Ish3 , apa lah dorg ni . kesian anak anjing tu kena baling :|

    ReplyDelete
  2. Niena Pengembara Ilahi ~ kesian kan...tp aweks2 tu x kesian pun...

    fyqashfqh ~ klu diaowg tu de kt dpn lini...sah2 dpt flying kick dr lini

    ReplyDelete
  3. haha , tu lh kak . kalau dorg ada dekat depan ni , dh lama dh kena flying kick . takda langsung perasaan kesian dekat haiwan .

    ReplyDelete
  4. fyqashfqh ~ jahat kan pompuan2 tu...rasa cam nak lempang2 jer muka diaowg tu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...