Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, October 19, 2011

SAYA , BLOG DAN PEMBACA


Cara nak join :  Jangan lupa klik kat bannert tu yer
  1. Buat satu entri .
  2. Letak header blog BEN ASHAARI.COM
  3. Tajuk : Saya , blog dan pembaca dan link ke entri ini.
  4. Terangkan secara ringkas , apa yang anda paham mengenai tajuk iaitu SAYA , BLOG DAN PEMBACA
  5. Letak satu keping gambar yang mewakili blog anda. Pastikan gambar itu bukan milik mana mana blog.. Kalau ada , berikan backlink.
  6. Tu saja.. Abis .. Tinggalkan url di ruang komen ini.
  7. Tutup , 5 petang ini.. Terima kasih..


Blog merupakan satu medium komunikasi di antara saya dan rakan-rakan serta kenalan-kenalan baru sama ada senior atau junior dalam dunia blogger. Tujuan asal saya untuk aktif dalam dunia blogger ini adalah untuk mendapatkan serta berkongsi maklumat tentang isu-isu semasa yang kadang kala mungkin kita tidak tahu atau terlepas pandang.

Saya sangat percaya dengan  ungkapan "give and take", saya berpendapat sekiranya rakan-rakan dapat memberikan sesuatu yang sangat bernas melalui penulisan mereka begitu juga dengan diri saya, saya perlu bekerja keras untuk memperbaiki tahap penulisan dan mencari info2 terkini atau info yang berilmiah untuk dikongsi bersama rakan-rakan dan pembaca blog.

Apabila rakan-rakan sangat tertarik dengan cara penulisan saya yang kreatif, inovatif dan unik, saya percaya pastinya ada pembaca tegar yang akan sentiasa mengunjungi blog saya. Hanya satu niat saya, saya berharap sedikit sebanyak ilmu yang disampaikan di dalam blog saya akan memberi manfaat kepada pembaca-pembaca blog.

28 comments:

  1. Kakzakie ~ dah lama xjoin segmen bag ben sbb bagi peluang pd newbies

    ReplyDelete
  2. slmt menjoin segmen....x sempat nk join...huhu...slmt sesi menerjah...

    ReplyDelete
  3. Singgah dr segmen sama n trus follow cni :)

    Jum singgah blog izara :)
    http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang same..
    n da folo cni..

    jom singgah blog saye!
    www.secantikhati.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama.jom singgah dan follow blog saya jugak ye?

    ReplyDelete
  6. ramai yang ikut...tapi Kancil ndak dapat ikut...huhuhu...blogwalking je lah

    ReplyDelete
  7. salam kenal juga ye dear..

    tq sudi sggh..

    t yui follow balik ea..

    ReplyDelete
  8. datang sini pas2..follow awk jugak..
    tq sebab follow kita jugak yew

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. ore klate ko hehe!wehee saya datang dari segmen yg serupa!jemput2 jengah kembali :) adioss

    ReplyDelete
  11. dah follow gak

    http://susiyantisoleman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  13. cantik header...

    salam perkenalan dari saya...no 51....

    ReplyDelete
  14. kalau keluar berjalan, jangan lupa singgah rumah no. 30.

    header blog comel sgt :)

    ReplyDelete
  15. Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

    syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

    ke blog syieda ^_^

    ReplyDelete
  16. salam.ca datang dari segmen B.A..hepi blogging ya! =)

    ReplyDelete
  17. salam..nak bagi kunjungan balas ni..slamat bkawan..nice header :)

    ReplyDelete
  18. terima kasih kepada rakan2 yg sudi singgah di sini....kunjungan anda di teratak ini amat la lini hargai...semoga anda semua sihat sejahtera dan dimurahkan rezeki...amin

    ReplyDelete
  19. salam ziarah dr segmen yg same..
    eheh:p

    ReplyDelete
  20. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  21. greetings azumylini.blogspot.com blogger discovered your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer backlinks checker asp.net seo backlink service one way backlinks Take care. steve

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...