Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, October 20, 2011

Segmen: Inilah Blog Saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Segmen ini adalah di bawah kelolaan En. Hasrulhassan
Sekiranya kalian berminat untuk menyertai segmen ini, sila klik pada banner tu ok?


Syarat-syarat:

  • Letakkan banner/badge ini dalam entri anda, nak letak header blog ini pun boleh. Linkkan ke entri ini.
  • Cuba ceritakan bagaimana anda boleh bermula membuat blog, dan siapakah yang mendorong anda untuk terus berblog. Nyatakan beberapa orang blogger yang memberikan semangat untuk anda terus berblog.
  • Okeh. Dah siap, tinggalkan link entri anda tu dalam kotak komen ehhh.
  • Tarikh tutup Hari ini pada pukul 6 petang

Bermulalah pengembaraan seorang wanita untuk mencuba dunia blogger. Ceritanya bermula begini. 

Seorang kawan masa kecik2 dulu dah bertahun-tahun tak bertemu hampir berbelas tahun kut ( En Hatta tolong betulkan yer) tetapi akhirnya kami bertemu di KL. Siapakah dia? Dia ialah En Hatta. Dia nie anak kawan mak ayah saya. Macam tu la citernya.

Masa mula-mula dulu berjinak2 dengan wordpress tu pun En Hatta yang tolong buatkan. Pastu En.Hatta bagitau pasal blogspot. Masa tu saya nie tengah buta IT, mana la nak tau semua nie kan, mujur lah En.Hatta tolong. 

Saya nekad pada bulan April tahun 2011, saya nak bercerai dengan wordpress tu dan bercinta dengan blogspot...alhamdulillah smpai ke hari ini saya masih bertahan dan akan cuba sebaik mungkin untuk menjadi seorang blogger yg berdisiplin, kreatif, inovatif dan sebagainya yg positif ajer






15 comments:

  1. datang dari segmen sama...kesian juga kau ceraikan wordless tu...apapun dah jumpa yang terbaik...

    kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-bk-inilah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. Saya singgah dari segmen Hasrul Hassan jugak :)

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen HH jugak.

    Cutenyer header kamu!!!!

    http://24-7nay.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ryn singgah cnie dari segmen same !
    hehe.. teruskan b'blogging..
    meh laa jengah blog ryn :)

    ReplyDelete
  5. ryn singgah cnie dari segmen same !
    hehe.. teruskan b'blogging..
    meh laa jengah blog ryn :)

    ReplyDelete
  6. saja singgah lagi sekali...

    nanti sambung baca cerita kat blog akak, k.

    ReplyDelete
  7. sm2 join segmen kancil...caiyok..esok jemat dh..yeah...jom blk!

    ReplyDelete
  8. Singgah dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-inilah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  9. Salam, Lina datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

    ReplyDelete
  10. salam kunjungan...anda di tag dalam segmen ni:

    http://sun3tpini.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  11. membuat kunjungan balas...oo..itu kisah awak ya..menarik...:)

    ReplyDelete
  12. No sois derecho. Discutiremos. Escriban en PM.
    [url=http://www.sexfg.com/]www sexfg com[/url] [url=http://www.b4rporn.com/]ВЫДЕО РЇРљ СОБАКА РўР РђРҐРђР­ Р”Р«Р’Р§Р˜РќРЈ[/url]

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...