Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Monday, October 10, 2011

SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER

Cepat jangan lambat2 nnt x sempat. Nak join klik banner tu yer....


Syarat-syarat : ~


1. Buat entri dan letakkan header SKYTECH BELOG dan linkkan ke entri ni...
2. Buat satu entri yang bertajuk "SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"
3. Tu je...mudah kan..? Entri siap..? Tinggalkan URL entri korang kat ruangan komen ni...
4. Follow blog ni kalau suka...nak LIKE fanpage pun boleh...hee...
5. Bila segmen ni tutup...? Pukul 10 malam ni 10 Oktober 2011...

25 comments:

  1. hee..thankz ye sebab join segmen ni..
    boleh la kenal ramai lagi rakan2 blogger..selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  2. Ezad Skytech ~ mujur persan rie nie last day....sabtu n ahad mmg off xbuka blog lgsg

    ReplyDelete
  3. Chakk.. Hehe.. ^_^
    Shera singgah sini.. Shera pun ade join segmen ni au..
    Meh lar singgah..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  4. terjah sini dri segmen yg sama! :) salam kenal fren ^^

    http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  5. Shaherah ~ nnt lini g terjah blog awak yer

    c nana ~ salam perkenalan yea...

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen yg sama. jom terjah balik

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  7. salam, singgah kenal2 lg di sini.

    ReplyDelete
  8. dtg terjah..=)

    http://gabanstory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  9. Hai!Apa khabar??kita dari segmen suai kenal tu.. sy dh follow awk..follow lah balik k?

    ReplyDelete
  10. dtg terjah dr segmen ezad skytech... :)

    ReplyDelete
  11. salam ziarah dari segmen same ye :))

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  12. salam ziarah singgah dari segmen yang sama..:)

    http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  13. hi..singgah dr segmen yg sama..follow awk =)
    http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  14. c genk bah ne ~ nnt lini singgah

    faridah nazurah ~ lini terjah semula blog kamu

    PCL ~ jap lg p terjah blog pak cik lie

    haadziq ~ tq ya..!!

    Qaireena Erlysa ~ saya sihat. ari nie saya d terjah awak

    EyqaLuvender ~ terima kasih

    SoLy SoLicious ~ hi soly tq

    Panggil Aku Han ~ terima kasih han

    ReplyDelete
  15. TERJAH AWK
    http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  16. :)
    mulakan hari dengan senyuman
    semoga kita bertambah kenalan

    singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  17. hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
    salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
    jowm laa singgah blog eyryn !

    ReplyDelete
  18. Eza nak masukkan blog awk dalam bloglist terbaru Eza k..Hehe, moga ukhuwah dalam dunia berblogging berpanjangan…Jempot ke blog Eza..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  19. salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog btw =D

    ReplyDelete
  20. dari segmen sama...terjah blog saya plak ek...

    http://susiyantisoleman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan. datang berkunjung :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete
  22. done follow u ;)

    http://ciocianadyagardinho.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...