Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, October 20, 2011

Status Dah Tukar..?

Pagi tadi tetiba gatal lak tangan nie nak bukak Nuffnang. Walaupun tau RM tu takkan ada punya la...sebabnya entry saya  tak power mcm blogger2 yang lain and lagi 1 bukan hari2 pun saya post entry kat blog nie....so x kan la RM tu nak up sendiri tanpa de usaha kan...kalau saper setuju sila angkat tangan..heheheh

Lepas tu dah xde benda nak tgk kat situ kan, cepat2 jer tangan nie nak klik icon "sign out" tiba2 mata nie tertumpu kat Membership Status. Eh satus nie dah bertukar nie....apa benda plak Glittereti tu...klik la benda alah kat tepi tu and then baca..oh baru saya faham tp de skit2 yg kurang paham la.....kena berguru nie....


8 comments:

  1. Wanita Mutalib ~ baiknyer hati mak..awal2 pagi dah menjengah..nnt sya klik kat sana ek

    ReplyDelete
  2. benda2 camni, kena email nuffnang selalu

    ReplyDelete
  3. Kak zakie ~ suka sgt...huhuhu

    NM02 ~ kena email nuffnag ker..baru taw..tq yer

    Musang ~ letak la nuffnang tu mana tau de reezeki kan..rezeki terpijak

    ReplyDelete
  4. su, kalau nak sign up nufnang ni kena ada banyak follower ke? tingin lah..kot kotlah dapat uwang terpijak .... heheee...

    ReplyDelete
  5. .:: Mrs Z ::. ~ skang pun As boleh letak iklan nuffnang tu..tapi kena rajin update blog la..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...