Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, November 3, 2011

Bogel untuk mewah


Kebodohan yang agak melampau.....itu sahaja yang boleh saya katakan kepada wanita ini. Gunakan facebook untuk hidup mewah. Sanggup jual gambar bogel sendiri semata2 untuk kejar kemewahan yang bukannya kekal abadi hanya di duniawi sahaja rasa keseronokkannya.

Lelaki berhidung belang yang berminat boleh memasukkan wang ke dalam akaun banknya dan wanita itu akan menghantar gambar separuh bogelnya kepada lelaki terbabit melalui khidmat pesanan multimedia (MMS) di telefon bimbit.

Wanita nie bukannya bujang pun dah ada suami, semua nie kantoi sebab suami wanita ini diberitahu oleh  seorang daripada lelaki yang pernah membeli gambar isterinya itu. Boleh gambarkan lah bagaimana kecewanya si suami bila tahu aktiviti isterinya itu.
Bila teknologi disalah guna inilah akibatnya, hilang maruah/harga diri, maruah diletakkan di tapak kaki.....fikir2kanlah.

3 comments:

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...