Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, November 22, 2011

Datin Zizie Ezzete

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Ingat lagi tak  pelakon putih melepak yang bernama Zizie Ezette, akak kepada Shaheizy Sam yang meletup dengan filem "Adnan Sempit" tu.
Khabarnya bermula awal tahun ini, Zizie Ezette telah mula bergelar datin. Datuk Bung Mokhtar Radin telah pun menceraikan isteri pertama beliau iaitu Nor Asidah Alimuddin.

Untuk pengetahuan umum, gelaran datin hanya boleh digunakan oleh isteri pertama sahaja. Perceraian itu dikatakan berpunca daripada sikap Bung dan Zizie yang melanggar "perjanjian dulu".

Ceritanya bermula apabila Bung dan Zizie berjanji kepada Nor Asidah untuk merahsiakan berita perkahwinan mereka. Nor Asidah meminta mereka untuk kahwin senyap-senyap tetapi malangnya hubungan mereka dapat dihidu oleh wartawan dan ianya menjadi berita sensasi dan di cetak di laman utama media cetak. Nor Asidah beranggapan mereka telah melanggar janji.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

11 comments:

 1. seronok betul ye..tuah badan .. gedik lebih dan layan lebih dah kena tolak yang lama, yang baru dapat kredit....yang jadi mangsa wanita juga. :)

  ReplyDelete
 2. kalau dah berkahwin dengan selebriti agak mustahil untuk merahsiakan sesuatu terutama tentang perkahwinan.. apa apapun jodoh dan pertemuan di tangan tuhan kan =)

  ReplyDelete
 3. ada jgk erk....isteri yg nk bt cm 2...hmmm.. x fhm....myb bukan crita sebenar kot....

  datuk K ensem lg.....sweet forever

  ReplyDelete
 4. masa sihat kahwin baru, bila jatuh sakit yang tua jaga. bila dah bercerai si laki merana:)

  ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...