Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, November 24, 2011

Giveaway by : Ira,Gendut and Nanie

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Saya telah ditag oleh azelyyusoff. Terima kasih adik sayang sbb tag kan akak yer...dah janji ngan dia rie tu nak wat gak segmen nie.

Banner :


 Syarat-syarat:
  • Follow blog Ira,Gendut,Nanie
  • Girl Only
  • Buat satu entry bersama banner contest ni 
  • Send link entry korang ke blog Nanie supaya senang nak tengok berapa orang join
  • Tags 3 orang 
Hadiah

  • First Prize : Full edit by Nanie | Shawl by Gendut 
  • Second Prize : Header and footer by Nanie | Top up 15 by Ira | Blog akan di promote by Ira
  • Third Prize :Header by Nanie | Blog akan di promote by Gendut
  • Saguhati untuk 3 orang sahaja : Blog akan direview by Ira,Gendut,Nanie
 Saya tag :





 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

4 comments:

  1. Semoga berjaya memenangi hadiah yang ditawarkan. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  2. c'axoera ~ bukan lah...hadiah de sebut kat dlm entry tu

    Kakcik ~ tq kakcik...cuba2 jer...

    ReplyDelete
  3. http://maszpunyabelog.blogspot.com/2011/11/senarai-peserta-ga.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...