Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, November 24, 2011

Gubahanku

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Tadi BW kat blog mama maszull. Dalam entrynya terkini diletakkan gmbr hantaran kahwin anaknya yang telah siap digubah. 

Tiba-tiba teringat plak tentang gubahan hantaran kahwin yang saya buatkan untuk kawan baik saya namanya Nazlinda Md Zaini. Saya berkawan dengan dia nie dari form 2 lagi. Alhamdulillah smapi skang kami masih berkawan baik. Di bawah ini adalah hantaran yang saya buat untuk kawan baik saya nie. Ini adalah percubaan pertama saya pada tahun 2008


Sekali lagi saya cuba tuk wat gubahan hantaran pada tahun 2010. Gubahan hantaran nie paling simple, tutup mata pun leh wat. Bukannya apa hantaran nie saya buat last2 minute pun.Kali ini utk majlis kahwin saya pulak la.

Nak wat awal2 memang takde idea, kering terus tambah dengan berdebar2 nak menikah esoknya. Gubahan nie xde la hebat mana pun, saje nak share dengan kawan2.

Sila lah jamu mata rakan-rakan dgn gmbr kat bawah nie.




 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.

4 comments:

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...