Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, November 16, 2011

Nuffnang Dah Bagi

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia,

Bukan nak riak ker apa ker,  just nak share kegembiraan di hati. 

Memang  la tak banyak macam yang rakan2 dapat at least En. Nuffnang bagi jugak. Walaupun ciput tetap bersyukur. 

Terima kasih En. Nuffnang. Saya akan berusaha untuk memastikan blog nie dapat diterima oleh segenap generasi...

9 comments:

  1. Tahniah sue...semoga teruskan usaha dan berblogging ye.

    ReplyDelete
  2. all the best. sama2 kite berusaha. saya pon baru ade 50sen.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...dah menampakkan hasil tu su ^_^...anyway tahniah & semoga terus bersemangat berblogging ^_^

    ReplyDelete
  4. Rahmah Ram Ram ~ thanks kak...hati nak berblog ari2 tp masa jer x cukup

    azeyusoff ~ wah..ok la tu...gud luck to u to

    Qhaifa Nur ~ alhamdulillah

    .:: Mrs Z ::. ~ thanks As...masih mencuba dan terus berusaha


    アヌムちゃん ~ thanks anum

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...