Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, November 9, 2011

Pergi jauh-jauh

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia

Tajuk entry tu macam marah jer kan? tapi secara jujur saya x marah pun cuma tertanya-tanya la siapa gerangan yang sudi bertandang di blog 'Tentang Kita' nie. Nampak tak Name: TM tu...itulah masalahnyer.

TM tu rajin jgk la masuk kat sini tapi tak tau la apa tujuan dia. Dah banyak kali try nak blogwalking dan add dia tapi yang sedihnya link tu ke tempat lain....

 
Perkara nie maybe biasa kut cuma saya  nak tau jugak la kan......bkn sorang jer ader lagi 3 - 4 orang yg mcm nie...tak tahu la klu mereka nie orang yang sama...

4 comments:

  1. salam
    virus kot???
    huhu..cheqna pun tak reti jugak...
    kot2 la virus ke hape ke...

    ReplyDelete
  2. diorang sengaja wat camtu..
    itu shortcut diorang untuk dapat duit..
    sebab everytime orang masuk ke situ, atau klik pautan tu, akan dapat duit...

    so diorang saja wat link yang terus tuju ke pautan yang create duit tu..

    again, tu short cut untuk diorang dapat duit melalui klik klik.

    ReplyDelete
  3. hmm. plik juga. tapi saya tak mcam tuh. jmput lwt blog sy :)

    ReplyDelete
  4. sorang lagi, ada yang nama paksu. hampir setiap blog dia ada. adoii.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...