Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, November 1, 2011

"SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking"

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Jom kita blogwalking. Kepada mereka yang berminat untuk join, klik kat lulu caldina



Syarat-syarat macam biasa la :
  • Buat entri dengan Tajuk "SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking"
  • Sekali dengan header kat atas, tempek kat entri tu dan linkkan ke entri ini.
  • Dah siap, tinggalkan link tu kat ruangan komen yer..
  • Tarikh Tutup:  jumaat 2 petang 04/11/2011 ..

27 comments:

  1. Salam Linniey,

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

    Jemputlah singgah ke
    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. helo, helo, helo! :D

    membuat kunjungan balas! eh sama lar daun-daun berguguran kita ^_^

    ReplyDelete
  3. Salam.singgah dr segmen yang sama..
    ni siap follow lg tau..
    jom ler singgah ker blog echa yer..

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan..salam kenalan dari mamanajlaa

    ReplyDelete
  5. selamat menjoin segmen...

    comei ar pic profile kt blog tu

    ReplyDelete
  6. shiema singgh sini ye. jom singgah and follow shiema jom :)
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. Salam... membalas kunjungan fr segmen yg sama...

    ReplyDelete
  8. Salam.singgah dr segmen yang sama..
    kiter dh follow...jom singgah belog kiter

    ReplyDelete
  9. oshin dtg membls kunjugan : follower 255 :)

    ReplyDelete
  10. Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

    http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. terima kasih kepada rakan blogger yg sudi singgah di sini

    ReplyDelete
  12. hye...ida dr segmen yg sm jg
    jln2 n follow cn...naty singgah blog ida ya
    keep in touch ^_^

    http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging yah! :D jom terjah blik hee..


    http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang same...sudi2kan la menyinggah...salam perkenalan ^^,

    http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  15. terjah dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. dtang sisni dari segmen yg sama :)
    HAPPY BERBLOGGING !!

    ReplyDelete
  17. hai ... dr sgmen cik lulu ... nk nek vespa ... jom singgh blog sj ... (^^)V

    ReplyDelete
  18. salam kenal. -Asy Faro.

    setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

    ReplyDelete
  19. yuhuuuu!!! datang dri segmen yang same..=))

    *bru bersempatan nak terbang2 sini,,^^

    ReplyDelete
  20. datang balas kunjungan. sori la lambat menjengah ;)

    hepi blogging ek..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...