Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, December 2, 2011

Buang gambar kat web...? Tolong lah....

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 

Nak mintak tolong la. Ada tak siapa-siapa yang tahu macam mana nak tutup link supaya gambar yang saya upload kat blog tak kan publish kt tempat macam kat bawah nie.






 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

9 comments:

  1. actually keyword tue penting...
    ai confident mcm pics ai x der kat gugel gak but some pic yg terlekat keyword yg berkaitan mmg kuaq la...if ada tips share la ek

    ReplyDelete
  2. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ ~ klu ader yg ajarkan nnt saya wat entry n link kan ke blog empunya diri

    redza ~ tq sudi baca

    fierul ~ tolong akak yer dik

    ReplyDelete
  3. saya cuba guna yang nie .

    http://beliamuda.com/2011/08/awas-semasa-memadam-gambar-yang-ada-di-dalam-album-foto-google/

    ReplyDelete
  4. Qhaifa Nur ~ risau sgt2 la....bila taip nama kt google leh plak kuar gambar kita

    fierul ~ thanks ya dik, nnt akak g kat blog tu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...