Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, December 1, 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Syarat-syarat:

  •  Buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "
  • Letak Banner di atas ini , dalam entry tersebut .
  • Wajib LIKE FANPAGE FACEBOOK Lyssa .
  • Di dalam entry tersebut , Lyssa nak korang berikan pendapat korang mengenai blog Lyssa. 
  • sesiapa yang join , korang WAJIB komen balik entry bloggers yang join segmen ini .
  • Link Entry tersebut hendaklah dihantar ke comment entry ini .
Tarikh Tutup  :  1 Disember 2011 tepat jam 6.00 petang !

Pendapat mengenai blog Lyssa:~
  • Blog yg cumil sama mcm pemilik blog
  • Sedap mata memandang ~ pink colour
  • Cara penulisan ~ Sangat kemas
  • Awesome ~ umo blog 1 tahun tapi follower dah capai 32093

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

18 comments:

  1. assalamualaikum....selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  2. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  3. dtg dr segmen yg sama :D
    jemput singgah blog muni ..

    http://moonibubblez.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

    ReplyDelete
  4. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

    ReplyDelete
  7. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  8. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  9. dari segment lyssa secret
    4low u..4low me bck ya..

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  10. singgah diri dari segmen yang sama !

    http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  12. thanks a lot pada yg sudi tinggalkan komen dini...saya dah follow anda semua klu de yg tertinggal sila bg tau yer.....

    ReplyDelete
  13. hye dear...singgah n follow sini..jempot singgah blog kite!

    ReplyDelete
  14. Saya sebenarnya bersyukur kepada pemegang situs web yang telah berbagi posting ini indah di saat ini .

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...