Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, December 2, 2011

Segmen aku dan zodiak

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Segmen ini dikelola oleh Fierul. Marilah sama2 kita memeriahkan segmen adik Fierul. Kalau anda berminat untuk sertai kami, sila klik kat banner tu.


 Syarat-syarat: ~
  • wajib follow blog Fierul
  • buat entry and letak tajuk "Segmen aku dan zodiak"
  • letak banner macam kt atas tu dan linkkan ke blog fierul
  • baut la skit entry ttg blog korang. Nyatakan nama dan zodiak korang bg tarikh lahir sekali (utk review 3 hari pada hari lahir anda tu)
  • tag? terpulang klu nak buat 
  • postkan entry link kat ruangan komen blog Fierul

Tentang Linniey & Zodiak

  • Boleh panggil saya Linniey atau Sue
  • Blog saya nie baru berusia 8 bulan 
  • Blog Linniey nie biasa2 jer la, xde apa yang menarik sgt.
  • Terima kasih buat readers yg sudi singgah dan tinggalkan komen2 yang baik2 kat blog Linniey.
  • Zodiak Linniey : SAGITARIUS
  • Tarikh Lahir : 6 Disember 1982
  • Insyaallah Selasa depan Linniey akan sambut birthday yang ke -29 tahun hahahaha...bukan rahsia lagi

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

6 comments:

  1. Ini GA ke apa? Kakcik kurang sikit menyertai GA sebab kakcik spesis yang malas berusaha. :)

    ReplyDelete
  2. tarikh lahir kita sama..hehhehe..tahun je lain..

    ReplyDelete
  3. Kakcik ~ bkn GA...just segmen suka2 jer..pemilik segmen tu akan review blog kita bila tiba birthday kita...

    kotak bulat ~ x sangka pulak sama kan...untungnyer de blogger sama tarikh birthday

    ReplyDelete
  4. Dah tak lama lagi bday tu.. hepi bday in advance hehehe :)

    ReplyDelete
  5. fierul ~ sama2 kasih

    wa khairul onggon ~ tq...awal betul....amat lah dihargai...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...