Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, March 27, 2012

: : Captain.. ..aku ingin terbang : :

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 


Captain..
Berikan koordinat yang tepat dan wajar
Supaya haluan kita tidak tersasar
Destinasi yang dituju untuk kita bersatu


Captain..
Maklumkan padaku
Andai haluanmu tidak sama dengan ku
Jangan membuat aku keliru
Arah mana yang ingin kau tuju?

Captain..
Kini kita telah mendarat
Tak sempat nak lihat
Tiba-tiba kita tersesat
Hidup kian melarat

Captain..
Aku ingin terbang lagi
Tapi kali ini bukan denganmu
Bersamamu aku jadi keliru
Sumpah...aku benar-benar buntu

Captain..
Kapal terbangku sedang menunggu
Ingin kuterbang ke awan biru
Jangan kau tunggu aku
Kerana aku bukan untukmu

Captain..
Kapal terbangmu di mana?
Andai kau temuinya
Tetapkan haluan
Jangan pernah berubah


 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini. 

19 comments:

  1. Replies
    1. nie luahan rasa hati...bukan sajak atau lagu

      Delete
  2. bos saya captain...tapi dia bawa helikopter jek...hehehe

    ReplyDelete
  3. saya ada kapchai je.....meh le kalau nk tumpang....ekekkee

    ReplyDelete
    Replies
    1. pak su nk bagi tumpang...alololo comelnyer

      Delete
    2. comel...? hahhaa aku le tu....maceeehhh :D

      Delete
  4. bawa daku terbang ke bintang kejora.....eh?? boleh ye??

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauhnyer ke bintang kejora....bawa terbang dalam mimpi jer la..boleh kan

      Delete
  5. Hehe kalau di jadikan lagu best tak ? xD haiyapp caiptain ! hehe spongebob cakap.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu? x terpikir pulak.....klu ader yg sudi tuk jadikan lagu..boleh jer

      Delete
  6. captain,sy nak nek kapal terbang lagi bleh?? hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti boleh...nak yg murah ker mahal?.......:-)

      Delete
  7. Replies
    1. try naik..paling best masa kapal terbang nak naik n mendarat...

      Delete
  8. captain saya gayat la
    dah berpuluh2 kali fly but still fobia lagik
    takuttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sama.....saya takut duk kt tempat yg tinggi2.....

      Delete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...