Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Wednesday, March 28, 2012

: : Facebook : Unfriend : :

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 



Bukan saya nie sombong yer

Harap sangat2  jangan di tag gambar2 yang tak senonoh sebab gambar tu akan terpampar di wall saya.

Saya tak benarkan kawan2 tag gambar yang bukan2

Kalau degil jugak...[Unfriend] la jawabnyer

Nak saya accept semula.....mati hidup semula saya takkan buat


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

11 comments:

  1. Maybe gambar gambar tu akibat virus kot :)

    ReplyDelete
  2. saya pun suka remove fren yang tah ape2 dan tak kenal ehhe

    ReplyDelete
  3. saya jarang nak remove org tp bila dh ilang sabar...rasakan lah

    ReplyDelete
  4. laaa.. sure orang jual2 barang kan.. hahaha... linie setting ke kat privacy... x allow orang tagged pic.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. klu gmbr yg ok xper la...gmbr #$%^ lelaki yg dia tag....bukan tag nama saya tp tag kwn dia tu....teruk betul la

      Delete
  6. betul kata ~ataicha~ tu.....g kat privacy setting....pehtu biar la sapa2 nk tag pun....dia x kuar kalau kita x apprv......

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...nnt sue adjust setting semula...gambar tahap melampau...huhuhu....

      Delete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...