Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, March 30, 2012

: : Happy Birthday Masrol Ikram B Ali : :

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 


 Mesti ada yang tertanya-tanyakan sapa Masrol Ikram nie.....

Ikram nie adalah adik saya yang ke - 9. Dia dilahirkan pada 30/03/1993 di Hospital Kuala Lipis, Pahang. Hari ini merupakan ulang tahun kelahirannya yang ke-19.

Selamat hari lahir Ikram. Semoga panjang umur hendaknya. Semoga murah rezeki. Semoga menjadi adik yang soleh. Semoga kegembiraan, kebahagiaan, kejayaan bersama dengan kamu...

29/04/2012 nie dia akan tamat belajar di Kolej Matrikulasi Banting. Harap dapat keputusan yang cemerlang dalam final exam nanti.

Lagi satu, saya dah janji nak gi amik dia kt kolej hujung bulan 4 nie.Maklum lah barang2 banyak yang nak diangkut....


Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

9 comments:

  1. hepi bufday masrol ikram..
    moga dimurahkan rezeki!!
    semoga berjaya dalam hidup..

    kita berkongsi Tarikh lahir..huhu.. :)

    ReplyDelete
  2. happy besday ikram...semoga di rahmati Allah selalu...

    ReplyDelete
  3. happy birthday masrol ikram.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki slalu..

    ReplyDelete
  4. Tak terlambat kan hehehehe Selamat Ulang tahun kat adik akak tu :)

    ReplyDelete
  5. terima kasih buat rakan2 yg sudi berkunjung di sini dan meninggalkan komen...sayang anda semua

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...