Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Thursday, March 29, 2012

: : Kenapa dengan Aaron Aziz ?: :

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia 


Ada apa ngan abang sasa nie? 

Macam mana la dia nie leh masuk dalam mimpi saya?

Hairan bin ajaib betul la. Rasanya semalam tak ada pulak saya baca kisah abang sasa nie kat majalah, internet, tengok drama and movie memang jauh sekali. Tapi camner dia leh hadir dalam mimpi saya.

Mintak nyawa.......mintak nyawa........

Tak pernah terdetik di hati nak mimpikan abang sasa nie
Saya tak minat ngan yang handsome-handsome nie cukup yang cute-cute jer dah la (macam my husband)

"Abang sasa, mintak tolong jangan muncul dalam mimpi saya lg...ngeri pulak rasanyer. Nah nie ada coklat and sikit gula-gula. Pergi main jauh2 jauh yer."

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

8 comments:

  1. haahaaahaa...kalau cik ngah la lini...tak mau bangun dah..fuhhhh...tidur 2 hari pun tak pe...heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-)...sakit kepala wei bangun mengejut...mujur aman de di sisiku

      Delete
  2. :) untung la.....hehehe

    insyaallah ada la tu nanti

    ReplyDelete
  3. hahahaha... abg sasa ni tersesat kak... tu sbb dia masuk mimpi akak... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...dia kenal akak ker?..kihkihkih

      Delete
  4. Abang sasa ni ada 3 lagi kuota isteri yg belum diisi, sapa berminat apply sekarang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sudah ada yg punya...abg sasa tu mybe x pandang saya lgsg kut..sebelah mata pun takkan...hahahha

      Delete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...