Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Friday, March 2, 2012

:: Segmen : Aku Ada Blog ::

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Ader saper2 nak join segmen. Kalau nak join klik kat banner tu yer

a. Nama samaran korang sebagai blogger.
Tak der nama samaran mmg guna nama sebenar (Suhazelini @ Sue @ Linniey)

b. Nama blog korang.
Tentang Kita

c. Url blog korang.
http://azumylini.blogspot.com/

d. Usia blog korang.
11 bulan ( bulan 4 nie genap setahun) 




Syarat2 segmen :-

1. Tiada paksaan untuk jadi follower blog saya.

2. Copy paste banner di bawah ni..

3. Buat entri ringkas bertajuk "Segmen:Aku Ada Blog".

4. Dalam entri tu korang bagitau :-

a. Nama samaran korang sebagai blogger.
b. Nama blog korang.
c. Url blog korang.
d. Usia blog korang.

5. Bagi link entri tersebut ke dalam kotak komen ni.OK????


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 13hb.Mac.2012 jam 11.60 malam.


 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

12 comments:

  1. wah simple nye segmen ni kak... nak join jugaklah... hehehe

    ReplyDelete
  2. sudah join..

    http://rumahwarnacoklat.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog-samaran-azizah-cik.html

    tak de hadiah ke dik? hehehe..

    ReplyDelete
  3. Thanx sebab sudi join...

    Mari ramai2 join segmen saya ni..

    http://rossmerahjingga.blogspot.com/2012/01/segmen-aku-ada-blog.html

    ReplyDelete
  4. hi dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
  5. Salam blogger....singgah dr segmen yang sama..manfaatkan blog utk kebaikan bersama...follow sini juga

    melawat blog fendy...salam perkenalan...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

    ReplyDelete
  6. salam..dtg menjenguk sini..nice blog simple je :)

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama... sudah follow..
    sudi2 la ke blog saya...

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ^_^ happy blogging....

    ReplyDelete
  8. singgah sineh dari segmen yang same...salam kenal...

    ReplyDelete
  9. singgah blog saya jugak .. please..

    done follow..

    http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal
    singgah dari segmen yg sama...


    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ReplyDelete
  11. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal...

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...