Mungkin Tuhan menginginkan kita untuk bertemu beberapa orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat, kita harus mengerti bagaimana berterima kasih atas kurniaan itu

Marquee

Kelab Blogger Ben Ahaari

Popular Posts

Tuesday, April 17, 2012

"SEGMEN NASZ : B-L-O-G-W-A-L-K-I-N-G"

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Rajin nak bersegmen pulak doh.......

Last saya sertai segmen macam nie 13 December 2011......

Memandangkan ada sedikit masa, boleh la sertai segmennie. Kepada mereka yang berminat untuk mencari kenalan baru. Sila join segmen Mohd Naser (NasZ).

Saya suka blogwalking kerana saya dengan BW saya boleh menambahkan ilmu pengetahuan krn terdapat blog2 yang penuh dgn ilmu2 yang selama ini kita tidak mengetahuinya, boleh belajar sst yang baru contohnya macam edit gmbr guna photoshop (tahun nie baru nak belajar), boleh mengeratkan silaturahim, boleh berkenalan dengan blogger2 baru....

Nak join? Macam ni caranya :

1. Buat satu entry, copy gambar header kat atas dan pastekan ke entry tersebut. Jangan lupa linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk ni, "SEGMEN NASZ : B-L-O-G-W-A-L-K-I-N-G"

3. Beritahu pembaca korang kenapa korang suka blogwalking.

4. Siap? Publishkan entry tu dan pastekan url entry tu kat dalam kotak komen NasZ.


Segmen ni tutup pada malam ni juga (17hb April 2012) jam 11.00 malam.

 Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi singgah di blog ini.  

24 comments:

  1. as salam...

    nanti jemputlah jalan-jalan sini pulak ye...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    ReplyDelete
  2. da lama xblogwalking..masa xmengizinkan

    ReplyDelete
  3. senarai blogwalking dah keluar.

    Dah boleh mula blogwalking.

    Senarai boleh tengok kat link bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/b-l-o-g-w-l-k-i-n-g-b-e-r-m-u-l.html

    ReplyDelete
  4. hye , kte BW sini and follow sekali . Dari segmen yg sama .
    Follow me back ya ?

    http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    ReplyDelete
  5. hai saya saya singgah bw dari segmen same..jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html maeh(^_^)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...
    Selamat Pagi...
    miss z singgah sini..
    jemputlah datang blog ^^

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini...done follow u..jemput singgah kat blog meera ya :)

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..BW dri segmen yg same.. :)

    ReplyDelete
  9. Membalas kunjungan dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  10. hi pka join segmne yg sama.
    jemput singgah blog pka tau.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan :)

    http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-x-segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n.html

    ReplyDelete
  12. salam..jemput la singgah..

    http://itsmeyaya.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html?showComment=1334716371929#c4825797368632390520

    ReplyDelete
  13. salam
    cik eyla dr segmen yg sama

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    ReplyDelete
  14. hye..dari segmen sama.. dah follow balik.. thanks..

    ReplyDelete
  15. jalan sini dri segmen same.....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    ReplyDelete
  16. Salam Muhibbah dr segmen yg sama. Jemput singgah blog saya yer..

    ReplyDelete
  17. guling - guling kat sini dear :)

    dari segmen yang sama ! :)
    sudi tak awak jd kawan saya ? huhu

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    ReplyDelete
  18. BW dari segmen yang sama..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    ReplyDelete
  19. BW dan follow sini ! :D

    http://euforiakami.blogspot.com/2012/04/contest-aku-sebuah-blog-by-kamil-kahar.html -> jmput singgah ya :)

    ReplyDelete
  20. http://bebelsitesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    dari segmen sama, sy follow ^^

    ReplyDelete
  21. salam..kita dah follow awak..thanks tinggal jejak awak...maaf lmbt...huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi untuk meninggalkan komen anda di sini. Perhatian anda amatlah dihargai. Sayang anda2 semua....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...